Potsdam-Berlin 2018 EVS

Potsdam-Berlin 2018 EVS

Húsvét az óvodában

2018. április 06. - L_Nóri

Sziasztok! A gyerekek már hetekkel előtte nagyon várták a húsvétot, hogy majd mit hoz nekik a nyuszi. Készítettek az óvodában húsvéti díszeket is. Nyuszi álarcot, húsvéti tojást, rajzokat. Húsvéti mesét olvastunk fel nekik, illetve azt is megnézték, milyen egy tojás nyersen, illetve tükörtojásként.

Minden napra van egy különleges foglalkozás is betervezve nekik. Ezen kívül járnak dzsúdó edzésre, szaunába, focizni stb., nagyon változatosak a programok. Az ünnepi hétvége előtti napon egy húsvéti reggeli is várta őket, tojást, répatortát is reggeliztek.

Egyébként a csoportban 22 kisgyerek van, fiúk-lányok vegyesen, jelenleg 5-6 évesek. A gyerekek nagyon okosak, és önállóak. Kirándulni is el szoktuk őket vinni, pl. egy távolabbi játszótérre villamossal, vagy múzeumba is akár. Ilyenkor nagyon izgatottak.

Most a húsvéti szünet alatt sokan elmentek nyaralni, így kevesebben voltak, összevonták a csoportot a kisebbekkel is. Ez által legalább a kisebb csoporttal is találkozhattam. 

Mivel ez egy sportközpontú óvoda, így desszertként vagy uzsonnára édesség helyett gyakran esznek nyers zöldségeket, és bár meglepő, de szeretik a gyerekek.

husvet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nori-potsdam-ban.blog.hu/api/trackback/id/tr1613815320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása